Головна Новини Світ США Сенат США прийняв бюджет на 2020 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенат США прийняв бюджет на 2020 рік

Прийнятий пакет законопроектів про фінансування роботи уряду у 2020 році в розмірі близько 1,4 трлн дол

20 грудня 2019, 05:40 comments1278
Поділіться публікацією:
Сенат США прийняв бюджет на 2020 рік

Сенат США ухвалив другий пакет законопроектів про федеральному бюджет на наступний фінансовий рік. Про це повідомляє Reuters.

Перший пакет був схвалений напередодні. Загальний обсяг видатків бюджету перевищує 1,4 трлн доларів. Документи відправили на підпис президенту США Дональду Трампу.

Нагадаємо, американський оборонний бюджет на наступний рік становитиме понад 700 млрд доларів. На його узгодження демократи і республіканці витратили більше двох місяців. Зазначимо, що у законопроекті про оборонному бюджеті передбачені санкційні пакети проти газопроводів "Північний потік-2" і "Турецький потік".

Раніше "Коментарі" писали, що зенат США схвалив військовий бюджет країни на 2020 рік, в якому додатково передбачено понад 700 млн дол. на заходи щодо стримування Росії у військовій сфері. Відзначається, що гроші будуть спрямовані в рамках "Ініціативи щодо забезпечення європейської безпеки" (EDI) на будівництво військових об'єктів, протистояння з боку підводних човнів, а також на інші заходи щодо стримування РФ і на роботу з партнерами і союзниками Сполучених Штатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!