Головна Новини Світ США Трамп підписав військовий бюджет з допомогою для України і санкціями проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп підписав військовий бюджет з допомогою для України і санкціями проти Росії

Санкції проти Росії включають протидія будівництву газопроводів "Північний потік 2" і "Турецький потік"

21 грудня 2019, 04:14 comments2656
Поділіться публікацією:
Трамп підписав військовий бюджет з допомогою для України і санкціями проти Росії

Американський президент Дональд Трамп підписав військовий бюджет країни на 2020 фінансовий рік, у якому передбачена військова допомога для України в сумі 300 млн доларів. Про це пише The Hill.

В рамках військової допомоги Україні поставлять крилаті ракети для системи берегової оборони і протикорабельних ракет. Сума допомоги виявилася більше на 50 млн доларів попереднього оборонного бюджету.

Також цей бюджет зобов'язує адміністрацію ввести санкції щодо Росії за кількома пунктами. Зокрема, санкції вводяться в щодо газопроводів "Північний потік — 2" і "Турецький потік". Також санкції включають "Акт про захист цивільного населення Сирії" (CAESAR Syria Civilian Protection Act) — він передбачає введення рестрикцій "за підтримку сирійських урядових сил в ході громадянської війни".

Також продовжено ембарго на пряме співробітництво з Москвою в військовій галузі, і забороняється визнавати анексію Криму.

Раніше "Коментарі" писали, що зенат США схвалив військовий бюджет країни на 2020 рік, в якому додатково передбачено понад 700 млн дол. на заходи щодо стримування Росії у військовій сфері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!