Головна Новини Світ США Трамп розповів про участь у фільмі " Один вдома-2
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів про участь у фільмі " Один вдома-2

У комедії 1992 року Трамп зіграв власника готелю в Нью-Йорку

25 грудня 2019, 05:52 comments2444
Поділіться публікацією:
Трамп розповів про участь у фільмі " Один вдома-2

Американський президент Дональд Трамп назвав честю для себе участь у фільмі " Один вдома-2. Про це американський лідер заявив, відповідаючи на питання американських військовослужбовців у Флориді.

"Багато кожен рік говорять про це, особливо в різдвяні дні. Вони кажуть, особливо діти молодший: "Я тільки що бачив тебе в кіно". Вони не бачать мене в телевізорі так само, як вони помічають мене в кіно. Це хороший фільм, і я був, м'яко кажучи, молодші. І для мене було честю зробити це", − зазначив президент США.

У комедії 1992 року Трамп зіграв власника готелю в Нью-Йорку, де головний герой Кевін Маккаллістер виявляється з кредитною карткою батька.

У невеликому епізоді він допомагає хлопчикові, підказавши, як пройти в хол готелю. Весь епізод триває близько десяти секунд.

 Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп заявив, що США ефективно "залагодять справу з будь-яким "різдвяним сюрпризом" від Кім Чен Ина, яким ще на початку місяця погрожував Пхеньян адреса офіційного Вашингтона."Ми дізнаємося, що це за сюрприз, і вирішимо всі дуже успішно", — зазначив американський лідер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!