Головна Новини Світ США Перестрілка в церкві: криваву службу в США транслювали онлайн (відео 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестрілка в церкві: криваву службу в США транслювали онлайн (відео 18+)

Загинуло дві людини, ще одна - у лікарні

30 грудня 2019, 12:20 comments2388
Поділіться публікацією:
Перестрілка в церкві: криваву службу в США транслювали онлайн (відео 18+)

Вчора вранці в одному з храмів Техасу сталася перестрілка. Під час причастя в церкву зайшов чоловік з дробовиком, який відкрив вогонь по віруючим. Про це повідомляє "Голос Америки".

Відомо, що трагедія сталася під час недільної служби. Стрілець увірвався в Церкву Христа на Вест-Фрівей в місті Уайт-Сеттлмент і відкрив вогонь по парафіянам. В результаті, одна людина померла в храмі, інша – по дорозі в лікарню. За попередніми даними, один з померлих — сам нападник, якого у відповідь поранив чоловік, який перебував у той момент у церкві. Крім того, як повідомляють місцеві медики, в лікарні знаходиться ще один чоловік, у якого діагностували вогнепальне поранення. Криваву службу транслювали онлайн, тому те, що трапилося, побачили тисячі місцевих жителів.

Як раніше повідомляли "Коментарі", 17 листопада в Штатах стався збройний напад на території приватного будинку, де проходила вечірка. Зловмисники розстріляли чоловіків, які зібралися для перегляду футбольного матчу. Загинули чотири людини, ще шестеро були поранені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!