Головна Новини Світ США У Нью-Йорку посилять безпеку у зв'язку з вбивством іранського генерала
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку посилять безпеку у зв'язку з вбивством іранського генерала

Мер Нью-Йорка назвав ракетний удар початком війни з Іраном

4 січня 2020, 03:20 comments2142
Поділіться публікацією:
У Нью-Йорку посилять безпеку у зв'язку з вбивством іранського генерала

У Нью-Йорку запроваджують додаткові заходи безпеки після ракетної атаки в результаті якої загинув командувач силами спеціального призначення "Аль-Кудс" Корпусу вартових ісламської революції генерал Касем Сулеймані. Захист мегаполісу від можливих терактів став темою переговорів мера Нью-Йорка Білла де Блазіо і поліцейським керівництвом.

“Я поговорив з комісаром Ши і його заступником Міллером з приводу нагальних кроків, які зробить управління поліції Нью-Йорка для захисту ключових об'єктів міста Нью-Йорк від будь-яких спроб Ірану або його союзників-терористів здійснити акт відплати Америці. Нам доведеться зберігати у зв'язку з цією загрозою пильність ще довгий час", — написав міський голова в соцмережі.

Де Блазіо є різким критиком адміністрації Дональда Трампа. Він заявив, що по суті, США своїм ракетним ударом оголосили війну Ірану.

"У американського народу в цьому випадку не було права голосу, незважаючи на те, що він знову і знову голосує за припинення нескінченних війн і повернення своїх військ додому", — написав мер.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент Ірану Хасан Рухани заявив, що вбивство генерала іранського "Корпусу вартових Ісламської революції" Касема Сулеймані в Багдаді не залишиться без відповіді з боку Тегерана



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!