Головна Новини Світ США У США водій стріляв по дітях через влучення в його авто сніжків
commentss НОВИНИ Всі новини

У США водій стріляв по дітях через влучення в його авто сніжків

Чоловік розлютився через сніжки й відкрив стрілянину по дітях 12-ти і 13-ти років

7 січня 2020, 19:00 comments1936
Поділіться публікацією:
У США водій стріляв по дітях через влучення в його авто сніжків

У Сполучених Штатах Америки діти влаштували зимову забаву — метали снігові кулі в машини, що проїжджали повз. Один з водіїв не оцінив "стрілянину" сніжками й у відповідь почав свою стрілянину, на цей раз — реальну. Про це інформує сьогодні CNN.

Як повідомила місцева поліція, інцидент стався в місті Мілуокі, штат Вісконсін, у минулі вихідні. Група дітей кидалася сніжками в машини, що проїжджають по трасі. Одна зі "снігових куль" потрапила в "Тайоту", водій якої вирішив відповісти "снайперам". Чоловік вистрілив і поранив хлопчика 13-ти років і дівчинку 12-ти років. Видання повідомляє, що діти відправлені до лікарні, проходять лікування, але, на щастя, поранення виявилися небезпечними для їхнього життя. У поліції з'ясовують всі обставини події та оголосили в розшук водія, який вчинив стрільбу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в США в одному з храмів Техасу під час причастя в церкву зайшов чоловік з дробовиком і відкрив вогонь по вірянам. При цьому, кривава перестрілка транслювалася онлайн. Відео 18+ опублікували в мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!