Головна Новини Світ США США повідомляли посольства про підготовку атаки Ірану, - Помпео
commentss НОВИНИ Всі новини

США повідомляли посольства про підготовку атаки Ірану, - Помпео

США 3 січня провели операцію зі вбивства Сулеймані в Іраку

14 січня 2020, 05:20 comments1849
Поділіться публікацією:
США повідомляли посольства про підготовку атаки Ірану, - Помпео

Держсекретар США Майк Помпео спростував заяви , що держдепартамент не попереджав конкретні посольства про підготовку атаки Ірану перед операцією з ліквідації іранського генерала Касема Сулеймані. Про це він сказав в інтерв'ю Fox News.

"Що стосується тверджень, ніби офіційні особи в посольствах не були повідомлені, це не просто брехня, це небезпечно і є навмисним підривом дій адміністрації щодо захисту чудових чоловіків і жінок, які працюють в наших посольствах", — сказав Помпео.

За його словами, Америка не тільки повідомила їх, але і зробила широкі дії, "зробили все можливе, щоб забезпечити їх безпеку, готовність, наявність підкріплень на випадок, якщо щось пішло б не так".

"Ми б ніколи не зробили подібні дії без того, щоб не просто повідомити посольства, але і забезпечити їм необхідний час і ресурси... щоб можна було скоротити ризик не просто для чотирьох, а для багатьох посольств по всьому регіону", — сказав Помпео.

 Як повідомляв портал "Коментарі", президент США Дональд Трамп віддав наказ посилити оборонні заходи з метою захистити американські сили за кордоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.foxnews.com/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!