Головна Новини Світ США США розширили санкції проти КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

США розширили санкції проти КНДР

Санкції введені проти двох юридичних осіб

15 січня 2020, 05:20 comments1400
Поділіться публікацією:
США розширили санкції проти КНДР

Фізичним та юридичним особам США заборонено вести бізнес з ще двома північнокорейські компанії. Про це повідомляє Мінфін США

"Управління з контролю за іноземними активами Мінфіну США (OFAC) оголосило про двох доповнення (у чорний список — ред), пов'язаних з Північної Кореєю, в яких основна увага приділяється продовженню поставок незаконною робочої сили урядом Північної Кореї на зарубіжні ринки", — йдеться в повідомленні.

У санкційний список потрапили дві компанії, які займаються вивезенням співробітників з КНДР. За даними відомства, одна з компанії вивозила працівників в Росію, Нігерію і країни Близького Сходу.

І північнокорейської компанії Beijing Sukbakso, що базується в Китаї, і яка обслуговує як мінімум частина поїздок і логістики для робочих Namgang Trading Corporation за кордон.

  Раніше "Коментарі" розповіли, чому США не переконали КНДР відмовитися від ядерної зброї. Раніше глава КНДР Кім Чен Ин просив президента США Дональда Трампа організувати третю зустріч з моменту проведення самітів у Сінгапурі в 2018 року і Ханої в 2019 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!