Головна Новини Світ США У США біля будівлі суду відкрили стрілянину: є поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

У США біля будівлі суду відкрили стрілянину: є поранені

Усі постраждалі перебували в припаркованому автомобілі

28 січня 2020, 02:30 comments1369
Поділіться публікацією:
У США біля будівлі суду відкрили стрілянину: є поранені

В американському місті Бріджпорт біля будівлі суду відбулася стрілянина, в хоте якої були поранені кілька людей. Про це пише АР.

Постраждалі перебували у автомбилі, коли з проїжджаючої машини почалася стрілянина. Кілька людей встигли вискочити з автомобіля і сховатися від стрілянини в будівлі суду. Водій залишився в машині і отримав поранення. Постраждалі були відправлені до лікарні на обстеження. Особистості нападників встановлюються.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в одному з храмів Техасу сталася перестрілка. Стрілець увірвався в Церкву Христа на Вест-Фрівей у місті Вайт-Сеттлмент і відкрив вогонь по прихожанам. В результаті, одна людина померла в храмі, інший – по дорозі в лікарню. Криваву службу транслювали онлайн, тому що трапилося побачили тисячі місцевих жителів. Стрілець увірвався в Церкву Христа на Вест-Фрівей у місті Вайт-Сеттлмент і відкрив вогонь по прихожанам. В результаті, одна людина померла в храмі, інший – по дорозі в лікарню. За попередніми даними, один з померлих — сам нападник, якого у відповідь поранив чоловік, що знаходився в той момент в церкві



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!