Головна Новини Світ США У США пожежа на причалі озера забрала життя вісьмох людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У США пожежа на причалі озера забрала життя вісьмох людей

На критій пристані в штаті Алабама вночі загорілося близько 35 човнів

28 січня 2020, 08:35 comments1960
Поділіться публікацією:
У США пожежа на причалі озера забрала життя вісьмох людей

На причалі озера Гантерсвилль на річці Теннессі, штат Алабама, США сталася пожежа: горіли пришвартовані там човни. Про це інформує СNN.

Інцидент стався вночі в понеділок. Вогонь знищив близько 35 човнів, які перебували на критій човновій пристані. Деякі з човнів потонули, а інші – впливли до прибуття рятувальників. Повідомляється, що як мінімум 8 людей загинули, а ще семеро – відпливли на безпечну відстань або були врятовані неподалік пристані. Всім їм надано допомогу медиків, постраждалі отримали легкі травми і переохолодження.

Зазначимо, що рятувальники продовжують огляд території, щоб переконатися в тому, що всі жертви знайдені. З якої причини сталася нічна пожежа – поки що невідомо.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Венесуелі масштабна пожежа на плантації забрала життя 12 людей. Так, на півночі країни зайнялося очеретяне поле. За останніми даними рятувальників, загинули 12 осіб, а ще 13 отримали опіки різного ступеня. Серед тих, хто перебуває в лікарні, троє серйозно поранених дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!