Головна Новини Світ США У США оголошують НС через коронавіруса і забороняють в'їзд іноземцям
commentss НОВИНИ Всі новини

У США оголошують НС через коронавіруса і забороняють в'їзд іноземцям

США вводять режим надзвичайної ситуації через коронавіруса

1 лютого 2020, 00:40 comments1894
Поділіться публікацією:
У США оголошують НС через коронавіруса і забороняють в'їзд іноземцям

Американський уряд через коронавіруса, який охопив багато країн, оголосив режим надзвичайної ситуації і заборонив в'їзд у Америку тим, хто приїхав з міст Китаю. Про це пише South China Morning Post.

Таким чином в Америці хочуть запобігти поширення вірусу. "Іноземним громадянам, крім найближчих родичів громадян США і постійних жителів, які подорожували в Китаї протягом останніх 14 днів, в цей раз буде відмовлено у в'їзді в Сполучені Штати", — сказав міністр охорони здоров'я і соціальних служб Алекс Азар.

Крім того, режим НС передбачає обмеження перельотів в Китай з Америки тільки сім'ю аеропортами.

Раніше портал "Коментарі" писав, що вчора в аеропорту "Бориспіль" приземлився лайнер зі 158 українцями на борту, яких евакуювали з острова Хайнань з-за спалаху коронавіруса. А сьогодні рейсом компанії "МАУ" додому повернулося ще стільки ж людей. І незважаючи на те, що місто Ухань, де почалася епідемія, знаходиться далеко від туристичного острова, тут також зафіксували перші випадки коронавіруса у 46 китайців, один з яких помер. "Коментарям" вдалося поспілкуватися з українцями, які, незважаючи на людей у масках і відсутність в аптеках противірусних засобів, продовжують залишатися на Хайнані, вважаючи його безпечним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!