Головна Новини Світ США Америка не хоче пускати в країну тих, хто їздив до Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Америка не хоче пускати в країну тих, хто їздив до Китаю

Іноземцям, які відвідували Китай, обмежать в'їзд в США

3 лютого 2020, 07:48 comments1522
Поділіться публікацією:
Америка не хоче пускати в країну тих, хто їздив до Китаю

Штати обмежать в'їзд в країну тих громадян, які за останні 2 тижні відвідували Китай. Мова йде про іноземців і дана міра прийнята через загрозу поширення коронавіруса. Про це повідомляє Міністерство внутрішньої безпеки США

"У відповідь на зростаючу загрозу нового коронавіруса і для мінімізації ризику його поширення в Сполучених Штатах, Міністерство внутрішньої безпеки США сьогодні почне застосовувати обмеження на всі пасажирські рейси в Сполучені Штати, що перевозять осіб, недавно подорожували в КНР".

За інформацією американського відомства, обмеження не будуть стосуватися найближчих родичів членів екіпажів або постійних жителів країни.

У теж час, громадяни Америки, які перебували в провінції Хубей протягом останніх двох тижнів з моменту їх повернення, будуть піддаватися обов'язковому карантину протягом 14 днів, щоб забезпечити їм належну медичну допомогу і медичний огляд.

Як повідомляло видання "Коментарі", В США зафіксовано дев'ятий випадок захворювання пневмонією, викликаною вірусом 2019-nCoV. Хворою виявилася жінка з округу Санта-Клара в штаті Каліфорнія, яка нещодавно повернулася з китайського міста Ухань.

У теж час, станом на 2 лютого число підтверджених випадків зараження коронавірусом в Китаї досягло 17 205, стан 2 296 осіб оцінюється як важкий, 475 пацієнтів виписані з лікарень, кількість летальних результатів досягло 361.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!