Головна Новини Світ США Трамп залишається загрозою для американської демократії, – Пелосі
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп залишається загрозою для американської демократії, – Пелосі

Трампа можна вважати загрозою, так як він "бачить себе вище закону», - Пелосі

6 лютого 2020, 06:05 comments1449
Поділіться публікацією:
Трамп залишається загрозою для американської демократії, – Пелосі

Спікер Палати представників Ненсі Пелосі вважає, що американський президент Дональд Трамп і раніше є "загрозою для американської демократії". Таку заяву політик зробила за підсумками голосування в Сенаті у справі про імпічмент глави Білого дому, повідомляє РИА Новости.

На її думку, Трамп і республіканці Сенату привели в норму беззаконня і відкинули систему стримувань і противаг Конституції США".

"Президент залишається постійною загрозою американської демократії", — заявила Пелосі.

 Вона додала, що Трампа можна вважати загрозою, так як він "бачить себе вище закону і вважає, що "може спотворити вибори, якщо у нього виникне таке бажання".

 Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні голосування по справі про імпічмент, рейтинг Дональда Трампа серед американського населення рекордно зріс. Пізніше американськийенат виправдав президента США Дональда Трампа за двома статтями у справі про імпічмент. Так, результати голосування за статтею "Зловживання владою" виявилися такими: Винен: 48 голосів (всі демократи 1 республіканець). Невинний: 52 голоси.За другою статтею, а саме "Перешкоджання роботі Конгресу", результати показали: Винен: 47 голосів (всі демократи). Невинний: 53 голоси (всі республіканці).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!