Головна Новини Світ США Трамп має намір виділити сотні мільйонів доларів на протидію Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп має намір виділити сотні мільйонів доларів на протидію Росії

Адміністрація президента Трампа опублікувала свої пропозиції до бюджету-2021

11 лютого 2020, 10:23 comments1365
Поділіться публікацією:
Трамп має намір виділити сотні мільйонів доларів на протидію Росії

Білий Дім опублікував проект бюджету на 2021 рік, в якому пропонується виділити понад 760 млн доларів на допомогу державам Європи та Азії для протидії російському впливу.

Документ передбачає, що 763,8 млн доларів спрямують на протидію РФ. Кошти мають намір використовувати для нарощування можливостей країн-союзників США в галузі безпеки та зниження використання російського озброєння. На протидію пропаганді і дезінформацією пропонується виділити 24 млн доларів.

Крім цього, президент Трамп і його адміністрація збираються пустити 1,5 млрд доларів на протидію Китаю і 337,5 млн — для протидії загрозам з Ірану.

Як правило, глави США публікують свої пропозиції щодо бюджету на початку року, після чого вони розглядаються в комітетах Палати представників і Сенаті, де плани адміністрації президента можуть бути скориговані.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше министр оборони Андрій Загороднюк розповів, на що буде витрачено 300 млн дол. військової допомоги США, які передбачені у військовому бюджеті Штатів на 2020 фінансовий рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!