Головна Новини Світ США "Пограбував банк і велів зазнобі допомогти втекти": у США перше побачення закінчилося в'язницею
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пограбував банк і велів зазнобі допомогти втекти": у США перше побачення закінчилося в'язницею

Пара познайомилася на сайті знайомств і перше побачення стало останнім

14 лютого 2020, 20:55 comments1581
Поділіться публікацією:
"Пограбував банк і велів зазнобі допомогти втекти": у США перше побачення закінчилося в'язницею

В американському штаті Массачусетс чоловік на першому побаченні пограбував банк на 1000 доларів і змусив дівчину втекти від поліції на її автомобілі. Про це передає видання СNN.

Так, дівчина, чиє ім'я поліція не називає, познайомилася в додатку для знайомств з чоловіком, у них зав'язалася цікава переписка і обидва прийняли рішення зустрітися вживу. До призначеного часу дівчина під'їхала до його будинку на особистому авто, всю дорогу хлопець пив вино на задньому сидінні, а через деякий час попросив зупинити машину і вийшов з неї.

Повернувся він з будівлі банку в темних окулярах, чорній кепці і з пачкою грошей в руках. Різко встрибнувши в автомобіль, він гаркнув їй: "Бляха, їдь!". Як розповіла вона пізніше як свідок, вона була в шоці від того, що відбувається і в першу хвилину прийняла рішення підкоритися. Втім, коли вона помітила, що за автомобілем їдуть поліцейські, то зупинилася і вийшла з машини. Чоловік чинив опір правоохоронцям і навіть плювався в них.

Тим не менш поліція провела затримання злочинця, його прізвище виявилося Костильо. При ньому знайшли незаряджену зброю і 1000 доларів в гаманці. Через деякий час його засудили до п'яти років ув'язнення — за три пограбування банку і два за перешкоджання поліції.

Що стосується дівчини, яка допомагала зловмиснику втекти, проти неї звинувачення не висунули, але вона заявила правоохоронцям, що це було найгірше побачення в її житті.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про зворушливі вітання українських знаменитостей на адресу своїх коханих на День святого Валентина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!