Головна Новини Світ США Екс-помічнику адвоката Трампа можуть пред'явити нові звинувачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-помічнику адвоката Трампа можуть пред'явити нові звинувачення

Американського бізнесмена Лева Парнасу підозрюють у спробах домогтися відставки Марі Йованович з посади посла США в Києві

18 лютого 2020, 01:21 comments1688
Поділіться публікацією:
Екс-помічнику адвоката Трампа можуть пред'явити нові звинувачення

Прокуратура Південного округу штату Нью-Йорк розглядає можливість пред'явлення нових обвинувачень американському бізнесменові Леву Парнасу, який виконував в Україні доручення адвоката президента США Дональда Трампа Рудольфа Джуліані. Про це повідомляє CNN.

Лев Парнас, який був затриманий в США в минулому році, інкримінують порушення щодо лобістської діяльності. Парнаса підозрюють у спроби добитися відставки Марі Йованович з посади посла США в Києві користь якогось українського чиновника.

 Раніше портал "Коментарі" писав, що в аеропорту Далласа затримали бізнесменів українського походження Ігоря Фурмана та Лева Парнасу. Повідомляється, що вони пов'язані з особистим адвокатом президента США Руді Джуліані, передає американський телеканал CNN. Так, бізнесменам незабаром доведеться давати пояснення перед судом у Вірджинії. Ігоря Фурмана та Лева Парнасу пов'язують з оточенням чинного президента, який перед виборами 2020 року нібито намагається "облити брудом кандидата від Демократичної партії Джо Байдена. Телеканал також повідомляє, що бізнесменів звинувачують у порушенні правил фінансування виборчих компаній.

Зазначимо, колишній директор з комунікацій Білого дому Хоуп Хікс, яка пішла у відставку у зв'язку зі слуханнями по так званій "російській" справі, повертається в адміністрацію. Хоуп Хікс повернеться в адміністрацію на початку березня і буде працювати старшим радником у зятя Трампа Джареда Кушнера.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!