Головна Новини Світ США "Пристрасті за коронавірусом": в США виділять 1 млрд доларів на пошук вакцини
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пристрасті за коронавірусом": в США виділять 1 млрд доларів на пошук вакцини

Білий Дім запросив гроші у Конгресу США, щоб подолати смертельний вірус

24 лютого 2020, 21:09 comments3409
Поділіться публікацією:
"Пристрасті за коронавірусом": в США виділять 1 млрд доларів на пошук вакцини

Білий Дім у Вашингтоні направить запит до Конгресу США з метою виділення суми коштів у розмірі одного мільярда доларів, щоб подолати смертельну форму пневмонії — коронавірус — який продовжує поширюватися і приводити світове співтовариство в паніку. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на західні ЗМІ.

У підписаній декларації Білого Дому зазначено, що виділені кошти будуть спрямовані на розробку вакцин і лабораторні випробування.

"Деталі поки узгоджуються. Запит на виділення близько 1 млрд доларів повинен бути направлений в Конгрес на цьому тижні", — йдеться в повідомленні адміністрації президента Дональда Трампа.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що коронавірус, добрався до Італії, істотно порушив плани тутешніх жителів, але в цілому вони гідно відбили його прихід. Наприклад, знаменитий театр "Ла Скала" в Мілані закритий на карантин. Там же італійський дизайнер Джорджіо Армані, в цілях безпеки, скасував свій показ, вирішивши провести закрите дефіле з прямою трансляцією. Публічні демонстрації влада вирішила заборонити, а у Венеції навіть скасували карнавал. Перенесені всі спортивні події, включаючи матчі італійської Серії А. У Венеції навіть скасували меси, літургії і богослужіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!