Головна Новини Світ США Трамп запросив $2,5 млрд на боротьбу з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп запросив $2,5 млрд на боротьбу з коронавірусом

Білий дім пропонує пустити на боротьбу з коронавірусом також невикористані 500 мільйонів доларів

25 лютого 2020, 06:35 comments1791
Поділіться публікацією:
Трамп запросив $2,5 млрд на боротьбу з коронавірусом

Адміністрація президента США Дональда Трампа запросила у Конгресу 2,5 мільярда доларів на боротьбу з коронавірусом. Про це заявила прес-секретар адміністративно-бюджетного управління Білого дому Рейчел Сэммел, повідомляє Associated Press.

Вона розповіла, що адміністрація направила в Конгрес США план додаткового фінансування.

За словами Сэммел, більше мільярда доларів планується направити на розробку вакцин. Інші кошти підуть на закупівлю обладнання, матеріалів та засобів захисту, включаючи маски.

"Ми вивільняємо існуючі ресурси і допускаємо велику гнучкість для відповідних дій", — сказала прес-секретар.

Як повідомляється, Білий дім пропонує пустити на боротьбу з коронавірусом невикористані 500 мільйонів доларів (частину цих коштів зарезервували раніше для боротьби з вірусом Ебола), а також додати до них ще два мільярди.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Італії спостерігають спалах коронавирусної інфекції. Вже відомо про 152 заражених і трьох смертельних випадках. Кількість позитивних результатів на коронавірус в Італії становило 152. Померли від інфекції троє людей. Натомість дослідник, який повернувся з Ухани, вже одужав і виписався з лікарні. В даний момент усі школи в Ломбардії, Венето, Фріулі-Венеції-Джулії, П'ємонті і Емілії-Романьї закриті. Також на карантин пішли дитячі сади і університети в Трентіно-Альто-Адідже, Південний Тіроль, Фріулі -Венеції-Джулії, П'ємонті, Генуї. В добавок, заборонили здійснювати колективні шкільні поїздки за кордон або по країні. Україна на прикордонних пунктах пропуску посилює перевірку за громадянами, які прибули з Італії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!