Головна Новини Світ США Трамп спростував допомогу Росії в його участі на майбутніх виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп спростував допомогу Росії в його участі на майбутніх виборах

За словами чинного президента США на другий термін він піде в гордій самоті без залучення інших країн

25 лютого 2020, 21:41 comments1884
Поділіться публікацією:
Трамп спростував допомогу Росії в його участі на майбутніх виборах

Президент США Дональд Трамп заявив, що жодна країна не намагається допомогти йому виграти вибори, які відбудуться в листопаді 2020 року. Про це передає видання "Голос Америки".

Дана заява американського лідера прозвучала після того, як високопоставлений представник розвідки розповів законодавцям про спроби Росії втрутитися в нинішні вибори і сприяти переобрання Трампа.

"Я не хочу будь-якої допомоги від однієї країни і не отримую допомоги від однієї країни", — підсумував президент США під час виступі перед журналістами на брифінгу в Індії.

При цьому влада США відзначають, що Росія останнім часом активізувала пропагандистську кампанію з метою допомогти сенаторові від штату Вермонт Берні Сандерсу отримати президентську номінацію від Демократичної партії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головний конкурент Дональда Трампа від Республіканської партії Джо Уолш зняв свою кандидатуру з участі в передвиборній гонці. За його словами, він зробить все можливе, щоб чинний президент не переобрався на другий термін, включаючи допомогу в обранні будь-якого з кандидатів-демократів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!