Головна Новини Світ США США ввели нові санкції проти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

США ввели нові санкції проти РФ

США вводять санкції проти 13 іноземних організацій і фізичних осіб з Китаю, Іраку, Росії та Туреччини

26 лютого 2020, 01:18 comments1465
Поділіться публікацією:
США ввели нові санкції проти РФ

США ввели санкції проти низки компаній і фізичних осіб з Росії, Північній Кореї, Іраку і Туреччини за підтримку ракетної програми Ірану. Про це йдеться в заяві Держдепу.

"Сполучені Штати вводять санкції проти 13 іноземних організацій і фізичних осіб з Китаю, Іраку, Росії та Туреччини у відповідності з законом про непоширення щодо Ірану, КНДР і Сирії", — наголошується в повідомленні.

В документі не зазначено, які саме російські компанії або фізособи, які потрапили в цей санкційний список.

"Введення санкцій проти цих іноземних організацій відбувається в рамках наших зусиль, спрямованих на застосування всіх доступних заходів, щоб не допустити розвиток Іраном його ракетного потенціалу", — йдеться в заяві.

 Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МЗС Німеччини зазначає, що поки Росія не виконала всіх умов Мінськими угодами, ні про яке зниження тиску по санкцій з боку Євросоюзу бути не може. "Санкції пов'язані з військовим втручанням Росії у конфлікт на сході України. Тому вони прив'язані до повного виконання Мінських угод. Про послаблення санкцій можна буде думати тільки після цього", — підсумували в прес-службі німецького відомства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!