Головна Новини Світ США Юристи Трампа готують судовий позов проти газети "The New York Times" за наклеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Юристи Трампа готують судовий позов проти газети "The New York Times" за наклеп

Мова йде про статтю "The New York Times", де зазначено Росії на перемогу Трампа у виборах 2016 року

26 лютого 2020, 23:27 comments2059
Поділіться публікацією:
Юристи Трампа готують судовий позов проти газети "The New York Times" за наклеп

Передвиборний штаб президента США Дональда Трампа звинувачує редакцію газети "The New York Times" у поширенні неправдивої інформації в статті про розслідування щодо втручання Росії у президентську кампанію 2016 року. Про це передає видання Deutch Welle, посилаючись на західну пресу.

Підстава для позову — стаття "New York Times", опублікована 27 березня 2019 року, де йшлося про розслідуванні по справі втручання Росії в хід президентської кампанії США 2016 року. Представниця команди юристів Трампа Дженна Елліс назвала матеріали у статті "на 100% фальшивими і наклепницькими".

У штабі чинного американського лідера вказали, що позов вже направлено до Верховного суду штату Нью-Йорк.

"Мета нашого звернення в суд -притягнути до відповідальності медиаорганизацию за умисне поширення фальшивих тверджень щодо (передвиборній. — прим. ред.) кампанії президента Трампа", — зазначили в команді юристів, які ініціювали судовий процес.

Відзначається, що сам Трамп не раз звинувачував ЗМІ в поширенні неправдивої інформації. У своїх повідомленнях в соціальній мережі Twitter американський президент, якщо згадує пресу, нерідко вживає вираз fake news media, що в перекладі означає "медіа, поширюють фейкові новини".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп спростував всіляке втручання Росії у вибори 2016 року і не має наміру приймати допомогу жодної з держав у боротьбі за крісло в Овальному кабінеті Білого Дому в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!