Головна Новини Світ США У США чоловік викрав катафалк з тілом небіжчика, а потім влаштував аварію
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік викрав катафалк з тілом небіжчика, а потім влаштував аварію

У Лос-Анджелесі американець викрав катафалк, що стояв біля церкви

28 лютого 2020, 15:43 comments2111
Поділіться публікацією:








У США чоловік викрав катафалк з тілом небіжчика, а потім влаштував аварію

У Лос-Анджелесі, США, чоловік викрав катафалк, в якому була труна з померлим, а потім ще й заблокував рух на трасі та поліцейським довелося влаштувати погоню. Про це пише Associated Press.

Так, спочатку підозрюваний 25-річний Джеймса Хуарес незаконно сів за кермо катафалка, де було тіло померлого. Подія сталася ввечері в середу біля Грецької православної церкви Святого Антонія у Східній Пасадені. Повідомляється, що тіло перебувало у позашляховику, поки священик проводив службу, відспівуючи іншого померлого. Тоді поліція не змогла виявити злочинця і благала в соцмережах невідомого хоча б повернути тіло небіжчика. Потім же, вранці у четвер, зловмисник влаштував аварію на жвавій автостраді, заблокувавши проїзд на шосе. Ніхто серйозно не постраждав, але інцидент закінчився погонею. Повідомляється, що чоловіка взято під варту, а тіло покійного знайшли у такому ж вигляді та потім передали в морг.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нетверезий поліцейський влаштував ДТП в Одеській області. Алкоголь у крові копа перевищував норму в 10 разів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!