Головна Новини Світ США Смертельний торнадо в США: знищені школи, частина аеропорту, а під завалами можуть бути люди
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельний торнадо в США: знищені школи, частина аеропорту, а під завалами можуть бути люди

На американське місто Нешвілл в штаті Теннесі обрушився потужний торнадо, в результаті якого загинули, як мінімум, дві людини

3 березня 2020, 15:27 comments2710
Поділіться публікацією:
Смертельний торнадо в США: знищені школи, частина аеропорту, а під завалами можуть бути люди

Сьогодні на місто Нешвілл (штат Теннессі, США) обрушився потужний торнадо. В результаті стихії постраждали сотні машин, повністю зруйновані десятки будинків і загинуло, як мінімум, дві людини. Зараз рятувальники розбирають завали, тому жертв може бути набагато більше, пише AP.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, повністю зруйнований центр Нешвілла: торнадо знищив понад 40 будинків, у тому числі житлових, а також кілька шкіл. Лихо стало згубним і для аеропорту, де пошкоджена лінія електропередач і зруйновані ангари для літаків. Точної інформації про постраждалих поки немає, відомо лише про те, що багато хто звернувся в лікарні в результаті смертельного торнадо.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в результаті ураганного вітру на гірськолижному курорті Польщі сталася трагедія. Через негоду на схилі в Буковині-Татшанській впала частина даху над магазином лижного спорядження. Двоє людей загинули на місці, ще трьох забрала швидка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!