Головна Новини Світ США Армія США обмежує відрядження військових до країн Азії та Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія США обмежує відрядження військових до країн Азії та Європи

США назвали ряд країн, до яких американцям не варто їздити, а також обмежили в'їзд іноземних військових на свою територію

8 березня 2020, 20:29 comments2050
Поділіться публікацією:
Армія США обмежує відрядження військових до країн Азії та Європи

Армія США заявила, що з неділі будуть обмежені поїздки військових до Італії та Південної Корею і назад через спалахів коронавіруса. Також США обмежить пропуск на свою територію військових фахівців з інших країн.

Нагадаємо, що агентство Reuters представило в суботу інформацію про те, що ще два американських військовослужбовців на території США мають позитивні результати аналізу на коронавірус. Раніше надійшла інформація, що один військовослужбовець США, який перебуває на території Південної Кореї, заразився коронавірусом. Таким чином, число американських військовослужбовців, що заразилися небезпечним вірусом  зросло до трьох.

На сьогоднішній день громадянам США заборонено здійснювати візити до таких країн, як Китай, Південна Корея, Італія та Іран. Крім того, слід утриматися від поїздок в Японію і Гонконг.

Міністр оборони США Марк Еспер заявив, що також був розроблений план дій, якщо коронавірус проникне безпосередньо в будівлю Пентагону, де на сьогоднішній день працює близько 22 000 осіб.

Як повідомляло видання "Коментарі", за добу коронавірусом захворіли чотири тисячі осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!