Головна Новини Світ США У США порноактриса подалася в політику
commentss НОВИНИ Всі новини

У США порноактриса подалася в політику

Зірка БДСМ-порно вирішила очолити Лібертаріанську партію в США

12 березня 2020, 04:00 comments4111
Поділіться публікацією:
У США порноактриса подалася в політику

У США порноактриса і домінатрікс Чейз Ткач, відома під псевдонімом Моллі Смеш, вирішила податися в політику. Про це пише Daily Star.

Видання пише, що з 18 років дівчина почала зніматися в порнофільмах. Зараз вивчає політологію в коледжі в Брокпорті, Нью-Йорк. За її словами, робота в секс-індустрії допомагає їй позбутися постійного неспокою.

Повідомляється, що тепер 24-річна дівчина збирається стати головою Лібертаріанської партії в Нью-Йорку. Дана політсила хоче легалізувати секс-роботу і всі види наркотиків, а також змінити законодавство щодо зброї.

"Ми відкрито підтримуємо права секс-працівників — повну декриміналізацію секс-роботи. Ми виступаємо за другу поправку (право на носіння зброї), за особисту відповідальність, і ми віримо в скасування прибуткового податку, щоб працьовиті американці отримували 100% від своїх зарплатних чеків. Ми також виступаємо за декриміналізацію всіх наркотиків", — заявила дівчина.

Студентка дуже переживала, що її альтернативний спосіб життя спочатку завадить її політичним амбіціям, оскільки вона є секс-робітницею, а ЛГБТ не є нормою, коли балотуються на посаду. Однак каже, що "бути чесним" виявилося "правильним вчинком".

Раніше "Коментарі" писали, що 23-річна дочка Стівена Спілберга вирішила стати порнозіркою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!