Головна Новини Світ США Байден проти Трампа: кому пророкують перемогу на виборах соціологи
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден проти Трампа: кому пророкують перемогу на виборах соціологи

Вже цієї осені на президентських виборах в США може розвернутися неабияка політична битва. Розрив між Трампом і Байденом зараз становить трохи більше 10-ти відсотків.

12 березня 2020, 10:27 comments1685
Поділіться публікацією:
Байден проти Трампа: кому пророкують перемогу на виборах соціологи

Колишній віце-президент США Джо Байден на президентських перегонах виривається вперед. Позаду він залишив нинішнього главу Білого дому Дональда Трампа. Про це свідчать дані нового соціологічного опитування Quinnipiac.

Хто кого — мабуть, головна інтрига для американців в нинішньому політичному сезоні. Дональда Трампа і Джо Байдена вже давно вважають головними конкурентами на майбутніх виборах президента США. Тепер про це свідчать ще й дані соціологів. Правда, для одного з кандидатів — а саме Трампа — вони виявилися невтішними.

Колишній віце-президент США Джо Байден вирвався вперед та ще й відразу з двозначною перевагою. Зараз різниця між кандидатами 11%. Під час соцопитування свої симпатії демократу Байдену віддали 52% респондентів, республіканцеві Трампу — 41%. У людей запитували, за кого б вони проголосували, якби вибори президента США відбулися вже сьогодні.

Вибирати собі нового президента американці будуть на початку листопада цього року. І, звичайно, на той час симпатії американців ще можуть круто змінитися. Адже передвиборні кампанії в США останнім часом проходять досить жорстко. Кандидати намагаються зробити все, щоб зломити свого опонента і відтягнути голоси.

І Трамп і Байден здобули перемогу на праймеріз в більшості штатів. І, очевидно, саме вони зустрінуться на головному політичному рингу США 3 листопада 2020 року. Непримиренними суперниками їх робить і те, що вони представляють різні політичні сили, і те, що Джо Байден свого часу працював в команді іншого американського президента — Барака Обами. Трамп ніколи не приховував негативного ставлення до свого попередника і, зокрема, прийшовши в Білий дім, скасував багато ініціатив Обами.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що Дональд Трамп закрив кордони США для Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!