Головна Новини Світ США На кордоні США і Мексики померла вагітна дівчина, яка намагалася перелізти через стіну
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні США і Мексики померла вагітна дівчина, яка намагалася перелізти через стіну

Отримані на кордоні травми виявилися занадто серйозними для вагітної жінки

13 березня 2020, 21:05 comments3070
Поділіться публікацією:
На кордоні США і Мексики померла вагітна дівчина, яка намагалася перелізти через стіну

На кордоні між США і Мексикою померла вагітна 19-річна дівчина, коли намагалася перелізти через стіну. Вона впала і отримала безліч серйозних травм. Про це повідомляє ВВС.

Міріам Луна з Гватемали намагалася пробратися на територію США біля міста Ель Пасо, розташованого в штаті Техас. Для цього вона хотіла перелізти через 6-метрову стіну, але впала. Дівчину відвезли в лікарню, де лікарі намагалися врятувати її дитину за допомогою кесаревого розтину, але не змогли.

Разом з Міріам кордон намагався перетнути 26-річний чоловік, який, судячи з усього, і був її партнером та батьком дитини. Саме він знайшов американських прикордонників, які перебували на патрулюванні і викликали швидку допомогу для дівчини.

Дівчина потрапила в лікарню з безліччю важких травм, серед яких був розрив печінки і нирок, а також перелом тазу. Крім того, у неї стався крововилив у мозок. Вона перенесла кілька операцій, але померла. Влада Гватемали повідомила, що дівчина перебувала на сьомому місяці вагітності, але американські лікарі впевнені, що на восьмому.

Співробітник прикордонної служби США звинуватив у смерті вагітної дівчини контрабандистів, які переконали її лізти через стіну і навіть намагалися в цьому допомогти. Сама Міріам була соціальним працівником, а також переможницею одного з конкурсів краси. Дівчина хотіла потрапити в США для того, щоб знайти роботу і мати можливість фінансово допомагати родині.

Протягом останніх років десятки тисяч людей з Гватемали, Сальвадору і Гондурасу намагаються потрапити на територію США. Багато з них розповідають, що тікають від насильства та бідності своїх країн.

Як повідомляв портал "Коментарі", армія США створила дрони, які запускаються з гранатомета.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!