Головна Новини Світ США У США американцям розішлють чеки на 850 млрд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

У США американцям розішлють чеки на 850 млрд доларів

В адміністрації президента США Дональда Трампа вирішили підтримати американців в період коронавірусу, розіславши грошові чеки

18 березня 2020, 09:15 comments3143
Поділіться публікацією:
У США американцям розішлють чеки на 850 млрд доларів

В адміністрації президента США Дональда Трампа вирішили підтримати американців в період коронавірусу, розіславши грошові чеки. Про це пише The Washington Post.

Так, за словами міністра фінансів США Стівена Мнучина, вони здійснюють перекази в рамках масштабного пакету стимулювання економіки розміром у 850 млрд доларів. У найближчі два тижні вони будуть розсилати чеки жителям своєї країни, щоб підтримати їх і запобігти економічній кризі в державі. Спочатку уряд хотів зменшити податки для американців, проте погодився з тим, що це буде не настільки ефективно і швидко, як реальні гроші.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні офіційно підтвердили інформацію про 14 хворих, 2 з яких померли. На екстреній сесії парламенту головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко заявив про те, що МОЗ змінює алгоритм діагностики інфікованих китайський лихоманкою. Коронавірус тепер передається не з інших країн, а всередині України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!