Головна Новини Світ США Трамп назвав американців неймовірною нацією
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп назвав американців неймовірною нацією

Президент США Дональд Трамп визнав, що країна знаходиться в жорстких умовах пандемії і воєн, але американський народ стійко переносить виклики долі

18 березня 2020, 22:15 comments1697
Поділіться публікацією:
Трамп назвав американців неймовірною нацією

Президент США Дональд Трамп заявив, що через загрозу коронавірусу його президентство може вважатися тим, яке припало на "військовий" час. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Так, під час брифінгу з журналістами, глава Білого Дому у Вашингтоні зазначив, що цілком може назвати себе президентом військового часу.

"Я маю на увазі, що ми боремося. Я маю на увазі, що у нас тут дуже жорстка ситуація", — заявив Трамп.

Мова про це зайшла після репліки про застосування закону часів Корейської війни (1950-1953 роки) про оборонну промисловість (Defense Production Act), мета якого — активізувати виробництво захисних масок та спецодягу.

При цьому американський лідер визнав високу значимість боротьби американського народу в цьому протистоянні небезпечної інфекції, що охопила світ.

"Американський народ в більшості своїй приголомшливий", — підсумував президент.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Дональд Трамп ввів надзвичайний стан в країні з-за пандемії коронавіруса.

За "Законом Стэффорда" під час надзвичайного стану президент США може використовувати до 40 резервних мільярдів доларів. Але Дональд Трамп заявив, що вони розподілять 50 мільярдів доларів між штатами та іншими регіонами США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!