Головна Новини Світ США Ілон Маск подарував Каліфорнії 1255 апаратів ШВЛ для боротьби з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск подарував Каліфорнії 1255 апаратів ШВЛ для боротьби з коронавірусом

Ілон Маск купив їх в Китаї, щоб подарувати Каліфорнії

24 березня 2020, 15:19 comments1949
Поділіться публікацією:
Ілон Маск подарував Каліфорнії 1255 апаратів ШВЛ для боротьби з коронавірусом

Засновник і генеральний директор всесвітньо відомих компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск купив і безоплатно подарував американському штату Каліфорнія 1255 апаратів штучної вентиляції легенів. Про це Ілон Маск написав на своїй офіційній сторінці в Twitter.

Підприємець уточнив, що подаровані апарати штучної вентиляції легенів не були створені на заводах Tesla, як раніше повідомляли багато засобів масової інформації. Він купив їх у Китаї.

Губернатор штату Каліфорнія Гевін Ньюсом в своєму коментарі виданню Bloomberg назвав дії Ілона Маска героїчними в умовах світової пандемії коронавіруса Covid-19.

Раніше Ілон Маск кілька разів публічно демонстрував своє скептичне ставлення до поширення коронавіруса Covid-19 у світі. Він називав паніку "безглуздою" і доводив, що діти не можуть заразитися цією хворобою. Також Ілон Маск протягом декількох днів відмовлявся закривати заводи Tesla, але в результаті погодився на вимоги уряду.

Як повідомляв портал "Коментарі", колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук прокоментував звинувачення в свою адресу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!