Головна Новини Світ США Трамп хоче відкрити США до Великодня, незважаючи на думку чиновників охорони здоров'я про коронавiрус
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп хоче відкрити США до Великодня, незважаючи на думку чиновників охорони здоров'я про коронавiрус

Дональд Трамп вважає коронавірус не таким небезпечним, як грип

26 березня 2020, 23:34 comments3163
Поділіться публікацією:
Трамп хоче відкрити США до Великодня, незважаючи на думку чиновників охорони здоров'я про коронавiрус

Президент США Дональд Трамп заявив, що хотів би знову відкрити США для бізнесу до Великодня — 12 квітня. Хоча експерти в області суспільної охорони здоров'я попереджають, що найгірші наслідки для США від коронавірусу все ще знаходяться на відстані декількох тижнів. Про це повідомляє The New York Times.

На думку Трампа, покалічена iз-за коронавірусу економіка і вимушена соціальна ізоляція завдадуть більше шкоди, ніж поширення вірусу. Експерти охорони здоров'я попереджають президента, що поширення захворювання може сповільнитися, якщо всі підприємства залишаться закритими, а люди будуть сидіти вдома як можна довше.

Координатор групи реагування на коронавірус Білого дому заявила, що всі, хто покинув Нью-Йорк, повинні самостійно дотримуватись 14-денного карантину. Чиновники говорили Трампу, що США може втратити набагато більше людей не від самого вірусу, а від нестабільності і самогубств. Вони були в жаху від заяв президента.

Станом на вечір 26 березня, в США офіційно підтверджені 80854 випадків зараження, включаючи 1163 смерті і 1864 одужання.

Як повідомляв портал "Коментарі", 22% журналістів в Україні зіткнулися з фінансовими труднощами через карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!