Головна Новини Світ США США звинуватили президента Венесуели у наркоторгівлі і оголосили велику нагороду за його упіймання
commentss НОВИНИ Всі новини

США звинуватили президента Венесуели у наркоторгівлі і оголосили велику нагороду за його упіймання

За допомогу в затриманні президента Венесуели США пообіцяли нагороду в розмірі 15 мільйонів доларів

27 березня 2020, 00:44 comments2190
Поділіться публікацією:
США звинуватили президента Венесуели у наркоторгівлі і оголосили велику нагороду за його упіймання

Міністерство юстиції США офіційно звинуватив президента Венесуели Ніколаса Мадуро і 14 чиновників з тієї ж країни в наркоторгівлі, корупції та зберіганні зброї. Про це повідомляє російське видання TJournal з посиланням на міністерство юстиції США.

В відомстві заявили, що президент Венесуели був одним з лідерів наркокартелю з 1999 року і разом з чиновниками співпрацював з терористичним угрупуванням для доставки кокаїну на територію США.

За оцінками міністерства юстиції США, в країну щорічно доставляють понад 250 тонн кокаїну з Венесуели. Картель, яким частково керував Мадуро, прагнув "підірвати здоров'я і добробут американської нації", а також збагатитися і "наводнити США кокаїном".

Президента Венесуели звинувачують за 4 пунктами — по кожному з них йому загрожує покарання аж до довічного тюремного ув'язнення. Влада США пообіцяла 15 мільйонів доларів за інформацію, яка допоможе заарештувати Ніколаса Мадуро. Ще по 5 і 10 мільйонів доларів США запропонували за чиновників Венесуели, які були соратниками Мадуро.

Як повідомляв портал "Коментарі", 101-річний італієць одужав від коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!