Головна Новини Світ США Трамп попередив про страшні наслідки самоізоляції
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп попередив про страшні наслідки самоізоляції

Коронавірус може нести смертельну загрозу не тільки тим, хто його підчепив, вважає Трамп. Небезпека також криється в самоізоляції.

2 квітня 2020, 08:16 comments3186
Поділіться публікацією:
Трамп попередив про страшні наслідки самоізоляції

Президент США Дональд Трамп розповів про страшні наслідки самоізоляції через коронавірус. Головний з них — стрімке зростання самогубств. Про це Трамп заявив під час традиційного брифінгу в Білому домі.

Не дивлячись на те, що США зараз є епіцентром спалаху коронавируса, Дональд Трамп вважає, що країна повинна повернутися до нормального життя якомога швидше. Інакше моторошних наслідків тотальної самоізоляції не уникнути.

Перше, що загрожує американцям — суїцидальні настрої. Трамп вважає, що усамітнення зі своїми проблемами, може підштовхнути людей до самогубства. Цьому тільки посприяє наростаюча криза, безробіття і втрата заробітку.

Але і це ще не все. Президент США також прогнозує стрімке зростання випадків домашнього насильства, оскільки сім'ї весь час перебуватимуть разом і конфлікти загостряться. До всього, країна може зіткнутися з тим, що люди частіше почнуть вживати наркотики.

Тому Дональд Трамп поки що виступає проти посилення карантину, не дивлячись на те, що кількість інфікованих та померлих від коронавірусу в країні зростає стрімкіше, ніж будь-де в світі. Зокрема, президенту пропонували зупинити транспортне сполучення між штатами, або хоча б ізолювати регіони, де хворих найбільше.

"Нам потрібно повертатися до роботи, рухатися далі. Припинення переміщення по країні, а потім його відновлення, — це дуже важке завдання", — говорить Трамп.

Станом на ранок четверга, 2 квітня, в США підтвердили майже 217 тисяч випадків інфікування Covid-19.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в світі кількість інфікованих наближається до мільйона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!