Головна Новини Світ США Літаків не буде: Boeing готує масштабне звільнення співробітників
commentss НОВИНИ Всі новини

Літаків не буде: Boeing готує масштабне звільнення співробітників

Щоб пом'якшити фінансові втрати від кризи через коронавірус, в авіакомпанії Boeing Co запропонували своїм співробітникам звільнитися за власним бажанням

2 квітня 2020, 08:50 comments2293
Поділіться публікацією:
Літаків не буде: Boeing готує масштабне звільнення співробітників

Так звана коронакриза торкнулася компанії Boeing Co, яка виготовляє однойменні літаки. У зв'язку з тим, що практично все авіасполучення світу зупинено на період пандемії, щоб пом'якшити фінансові втрати, в авіакомпанії запропонували своїм співробітникам звільнитися за власним бажанням. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на два власних джерела в Boeing Co.

За даними інформагентства, виконавчий директор компанії Дейв Калхун сьогодні докладно опише план звільнення деяких співробітників у службовій записці. На такі жорсткі заходи, за словами джерел у Boeing, керівництво пішло через відстрочку виробництва літаків на невизначений термін.

Раніше ми повідомляли, що президент США Дональд Трамп розповів про страшні наслідки самоізоляції через коронавірус. Головний з них — стрімке зростання самогубств. Про це Трамп заявив під час традиційного брифінгу в Білому домі. Незважаючи на те, що США зараз є епіцентром спалаху коронавірусу, Дональд Трамп вважає, що країна має повернутися до нормального життя як можна швидше. Інакше жахливих наслідків тотальної самоізоляції не уникнути.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!