Головна Новини Світ США Байден може стати єдиним кандидатом на пост президента США від демократів: Сандерс виходить з гонки
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден може стати єдиним кандидатом на пост президента США від демократів: Сандерс виходить з гонки

Берні Сандерс – демократичний соціаліст, прогресивна програма якого різко відсунула Демократичну партію вліво – вийшов з передвиборної президентської гонки в США. Таким чином, якщо нічого не зміниться, американцям восени доведеться вибирати між Джо Байденом і Дональдом Трампом

9 квітня 2020, 05:45 comments1644
Поділіться публікацією:
Байден може стати єдиним кандидатом на пост президента США від демократів: Сандерс виходить з гонки

Демократ Берні Сандерс, який обіцяв очолити масову політичну революцію в Білому домі, визнав, що він не бачить свої шанси на перемогу, але пообіцяв допомогти Джо Байдену в роботі, щоб обійти в результаті Дональда Трампа.

Незалежний сенатор США від штату Вермонт заявив, що спалах коронавіруса, який збив його з передвиборного шляху і обмежив його здатність донести своє повідомлення, вимагав широкої відповіді і термінового уваги в Конгресі.

78-річний Сандерс назвав це "важким і хворобливим рішенням", але сказав, що він залишиться у виборчому бюлетені на майбутніх праймеріз і продовжить збирати делегатів, щоб підштовхнути демократичну платформу до свого популістського анти-корпоративного порядку денномого, включаючи державну систему охорони здоров'я і підвищення податків для багатих.

Вихід Сандерса, останнього конкурента Байдена в області, яка включала більше двох десятків кандидатів, створює тривалу битву за Білий дім між 77-річним Байденом і 73-річним Трампом, який, очевидно, хоче залишитися ще на 4 роки в президентському кріслі..

Передвиборна гонка в осяжному майбутньому буде обертатися навколо вирішення Трампа про кризу суспільної охорони здоров'я, який перевернув все аспектів американського життя і потряс економіку країни.

Байден у середу сигналізував, що він був готовий до жорстокій боротьбі за загальні вибори і виклик, з яким він стикається, намагаючись об'єднати ліберальне і помірне крило Демократичної партії.

В окремій заяві Байден похвалив Сандерса і пообіцяв, що його ідеї будуть включені в роботу Білого дому.

Перемогти найпалкіших прихильників Сандерса буде непросто. Спічрайтер Сандерса Девід Сирота сказав, що Байден повинен переосмислити свою опозицію до тих частинам порядку денного Сандерса, які, як показують опитування громадської думки, популярні серед демократичних виборців.

Раніше "Коментарі" писали, що США звинуватили главу ВООЗ допомоги Китаю по прихованню коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!