Головна Новини Світ США На гарячу лінію з кризового психічного здоров'я рекордно зросла кількість дзвінків
commentss НОВИНИ Всі новини

На гарячу лінію з кризового психічного здоров'я рекордно зросла кількість дзвінків

Дзвінків стало на 891% більше

12 квітня 2020, 23:42 comments2369
Поділіться публікацією:
На гарячу лінію з кризового психічного здоров'я рекордно зросла кількість дзвінків

Люди у всьому світі намагаються змиритися з новими нормами жзни під час пандемії. Багато з них стикаються з проблемами охорони здоров'я, безробіття, горя і стикаються з невизначеністю, що їх чекає в майбутньому.

Телефон довіри, а також кризова федеральна гаряча лінія США зіткнулися з рекордним зростанням кількості дзвінків. У березні на телефон довіри надійшло на 338% більше дзвінків у порівнянні з лютим. І в порівнянні з минулим роком за березень приріст дзвінків склав 891%.

Пандемія порушила нормальний режим життя і призвела до ізоляції людей, оскільки вони залишаються вдома, щоб зупинити поширення вірусу

Телефон довіри в США був запущений в 2012 році і надає допомогу жителям під час стихійних лих, таких як урагани, масові розстріли, лісові пожежі, а тепер і пандемія коронавіруса. Люди, що шукають допомоги, можуть залишатися анонімними, і вони можуть дзвонити для себе або від імені когось іншого.

Раніше "Коментарі" писали, що Apple і Google об'єднаються, щоб створити додаток для відстеження заражених коронавірусом людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!