Головна Новини Світ США Карантин не перешкода: пара усиновила дитину онлайн
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин не перешкода: пара усиновила дитину онлайн

Щоб пара американців змогла всиновити дитину на карантині, судові засідання довелося проводити онлайн за допомогою відеоконференції.

13 квітня 2020, 12:23 comments1796
Поділіться публікацією:
Карантин не перешкода: пара усиновила дитину онлайн

У США пара усиновила дитину онлайн. Судове засідання вирішили не відкладати, незважаючи на карантин, і провели його за допомогою відеоконференції. Про це повідомляє видання Popsugar.

Щасливими батьками офіційно стали Кейсі і Лора Вік зі штату Огайо. Малюка Джеймса вони виховують вже більше, ніж півроку. Тоді ж почали процес усиновлення, який розтягнувся до весни. Через пандемію коронавірусу і жорсткий карантин судові засідання могли затягнутися ще на довше. Однак в суді прийняли рішення не відкладати слухання. Всі сторони процесу були задіяні в розгляді справи онлайн. Для відеоконференції вони використовували програму Zoom.

picture

"Спочатку ми не повірили, що це і справді відбувається", — діляться враженнями батьки, — "але коли ми почули дзвінок і голос судді, ми були неймовірно вдячні". До відеоконференції також підключили друзів і рідних пари, які були свідками в судовому процесі.

У підсумку, суддя виніс свій онлайн-вирок. Кейсі і Лора стали офіційно батьками маляти Джеймса.

"Відтепер він ваш син", — підсумував суддя. Батьки зізнаються, що почувши ці слова, вони вже не могли стримати сліз, а близькі тут же почали їх вітати.

Всі необхідні документи суддя підписав і незабаром пара зможе отримати їх на руки.

Раніше "Коментарі" писали про те, що легендарний Адреа Бочеллі вирішив підтримати людей на карантині і заспівав для них в порожньому соборі в Мілані.

Фото: Popsugar



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!