Головна Новини Світ США Джо Байдена звинуватили в сексуальних домаганнях
commentss НОВИНИ Всі новини

Джо Байдена звинуватили в сексуальних домаганнях

У розпал передвиборної гонки звинувачення в сексуальному домаганні проти Джо Байдена висунула його колишня помічниця.

13 квітня 2020, 14:25 comments2389
Поділіться публікацією:
Джо Байдена звинуватили в сексуальних домаганнях

Потенційного кандидата в президенти США Джо Байдена звинуватила в сексуальних домаганнях його колишня помічниця. Про це повідомляє агенство AP.

Скандал розгорівся в найгарячіший період передвиборної гонки. Саме зараз демократична партія повинна висунути свого єдиного кандидата на вибори, які відбудуться цієї осені. Йому доведеться зустрітися віч-на-віч з нинішнім президентом Дональдом Трампом, який буде представляти республіканську партію.

Колишня помічниця Байдена виступила із заявою про те, що він чіплявся до неї ще на початку 90-х, коли був сенатором. Тара Ріде стверджує, що все трапилося навесні 1993-го року. Тоді сенатор Байден і домагався її в підвалі офісу на Капітолійському пагорбі. Тільки зараз, коли вирішується доля господаря Білого дому, вона вирішила написати заяву в поліцію.

Слід зазначити, що в штабі Джо Байдена це заперечують. Заявляють, що ні про які сексуальні домагання не було й мови. Навпаки, колишній віце-президент працює над тим, щоб посилити покарання за насильство над жінками.

Це не перші публічні звинувачення Ріде на адресу Байдена. У минулому році вона стверджувала, що їй довелося мати справу з непристойними дотиками, але про сексуальні домагання нічого не говорила.

Нагадаємо, що вибори в США мають відбутися вже 3 листопада 2020 року. За результатами праймеріз Джо Байдена називають найімовірнішим кандидатом від демократів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!