Головна Новини Світ США У США в результаті торнадо загинули 7 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

У США в результаті торнадо загинули 7 осіб

Торнадо в США пройшов у штатах Міссісіпі та Луїзіана

13 квітня 2020, 18:07 comments1734
Поділіться публікацією:
У США в результаті торнадо загинули 7 осіб

Вчора, 12 квітня, на півдні США пройшов сильний торнадо, який торкнувся штати Міссісіпі і Луїзіана. В результаті природного події загинули щонайменше 7 осіб. Про це повідомили у виданні CNN.

На півдні американського штату Міссісіпі піднявся сильний вітер і пройшов торнадо, який убив як мінімум 7 чоловік. У сусідньому штаті Луїзіана природний катаклізм пошкодив близько 300 житлових будинків і господарських будівель, в внаслідок чого тисячі місцевих жителів залишилися без електрики.

У штаті Луїзіана поки не повідомляли про постраждалих або загиблих. Губернатор штату Міссісіпі Тейт Рівз оголосив надзвичайний стан через торнадо.

"Ніхто не хотів би такого святкування Великоднього неділі", — заявив Рівз.

Директор департаменту управління надзвичайними ситуаціями округу Грег Сенфорд заявив, що в окрузі Ковінгтон в штаті Міссісіпі кожен співробітник екстрених служб працював в неділю ввечері, щоб розібратися з збитком від "великого і руйнівного торнадо".

Як повідомляв портал "Коментарі", в Китаї заборонили публікувати наукові дослідження про походження Covid-19 без погодження з урядом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!