Головна Новини Світ США 93-річна американка випила все пиво на карантині і попросила ще за допомогою плаката
commentss НОВИНИ Всі новини

93-річна американка випила все пиво на карантині і попросила ще за допомогою плаката

Виробник пива вирішив ощасливити пенсіонерку

15 квітня 2020, 23:02 comments1824
Поділіться публікацією:
93-річна американка випила все пиво на карантині і попросила ще за допомогою плаката

93-річна американка Олів Веронесси з міста Піттсбург в штаті Пенсільванія, США, в період самоізоляції з-за карантину в країні випила майже всі запаси пива будинку і попросила ще з допомогою плаката у вікні. Про це повідомили у виданні CNN.

Вона пила всього по одній банку в день, але до моменту завершення запасів не змогла модернізувати їх з-за карантину і заборони виходити на вулицю. Жінка вирішила попросити добавки креативним способом — сфотографувалася з табличкою "Мені потрібно більше пива!" і банкою улюбленого пиво Coors Light.

Виробник пива вирішив ощасливити 93-річну прихильницю пива з-за посмішки, яку вона подарувала всім співробітникам в умовах пандемії коронавіруса Covid-19. Компанія відправила їй 10 упаковок, у кожній з яких по 12 банок пива, і пообіцяла надіслати нову партію після виснаження цієї. Після отримання пива Олів Веронесси опублікувала нову фотографію з написом "Отримала більше пива".

Як повідомляв портал "Коментарі", 99-річний британець зібрав для лікарів 5 мільйонів доларів за ходьбу навколо свого будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!