Головна Новини Світ США В Україну з США евакуювали більше сотні дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну з США евакуювали більше сотні дітей

Спецрейсом з Маямі в Україну повертаються 259 осіб, у тому числі 119 українських школярів

27 квітня 2020, 13:11 comments2219
Поділіться публікацією:
В Україну з США евакуювали більше сотні дітей

З США в Україну евакуювали більше сотні дітей. Українські школярі повертаються додому на евакуаційному рейсі. Про це у Facebook написало Посольство України в Штатах.

Евакуаційний рейс вилетів з Майямі. Всього на борту — 259 пасажирів. Всі вони українці і побажали повернутися на час карантину додому. Спеціально за ними в США відправили літак МАУ. Зараз він уже прямує до Києва.

При цьому майже половина всіх пасажирів — а саме 119 осіб — це українські школярі. Вони в свій час відлетіли в Сполучені Штати за освітньою програмою Flex.

Раніше зі Штатів евакуювали 1200 осіб. Вони прилетіли додому на трьох літаках. Два з них — з Нью-Йорка — були комерційними. Ще один — з Вашингтона — безкоштовний.

Цей евакуаційний рейс з Майямі став першим із серії анонсованих раніше в Міністерстві інфраструктури. В кінці квітня і в травні українців забиратимуть літаками з різних куточків планети. Скажімо, Таїланду, Німеччини, США, ОАЕ і т. д. Раніше про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій. Всі, хто повернеться в Україну спецрейсами, зобов'язані будуть 2 тижні провести в обсервації, або на самоізоляції вдома.

Фото: Facebook/Посольство України у США



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!