Головна Новини Світ США Пентагон опублікував відеозаписи з НЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

Пентагон опублікував відеозаписи з НЛО

У Пентагоні визнали автентичність секретних відеозаписів з НЛО, які були злиті в мережу кількома роками раніше

28 квітня 2020, 09:39 comments6223
Поділіться публікацією:








Пентагон опублікував відеозаписи з НЛО

Пентагон офіційно опублікував відеозаписи з НЛО. Дозвіл на оприлюднення трьох роликів дали в Міністерстві оборони США. Нині вони доступні до скачування на сайті Пентагону.

Варто відзначити, що дані відеозаписи гуляють в мережі не один рік. Секретні матеріали злили в Інтернет в 2007, а також 2017 роках. При цьому зняті вони були трохи раніше — в 2004 і 2015 роках відповідно. В Міноборони пояснили, чому вирішили опублікувати їх офіційно.

"Ми повинні прояснити ситуацію громадськості про те, чи були ці зйомки реальними або на відео є щось інше. Так от, повітряні явища все ще віднесені до розряду невпізнаних", — сказано в заяві Пентагону.

Це записи, які були зроблені пілотами американських військових літаків. На них дійсно видно якісь літаючі об'єкти. Вони рухаються, а деякі дійсно за формою нагадують літаючу тарілку.


Весь цей час в Пентагоні намагалися встановити причину їхньої появи. Однак у фінальному звіті їх так і назвали — непізнані літаючі об'єкти, тобто на НЛО. При цьому у відомстві не уточнили, чи можна вважати подібні записи доказом існування позаземних цивілізацій і чи вважають так в самому Пентагоні.


Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Пентагоні погодили виробництво протитанкових ракетних комплексів для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!