Головна Новини Світ США У США мільйони безробітних не можуть отримати допомогу через бюрократію
commentss НОВИНИ Всі новини

У США мільйони безробітних не можуть отримати допомогу через бюрократію

Опитування, проведене в США в розпал карантину, показав, що мільйони американських сімей залишилися без допомоги від держави

28 квітня 2020, 17:50 comments1331
Поділіться публікацією:
У США мільйони безробітних не можуть отримати допомогу через  бюрократію

Згідно з опитуванням Інституту економічної політики, в якому взяли участь більш ніж 24 тисяч дорослих американців, мільйони громадян США, які вимушено залишилися без роботи і джерел доходів, не можуть отримати державні допомоги. Про це повідомляє видання Deutsche Welle.

Так, згідно з даними соцопитування, на кожних десять чоловік, які зареєстровані як безробітні на біржі праці, припадає 3-4 людини, які не впоралися з бюрократичними вимогами або технічними проблемами, тому не змогли подати заяву. Ще двоє з десяти з цих же причин не стали намагатися отримати державну допомогу по безробіттю. І ще приблизно двоє з десяти змогли подати заяву, але вона була відхилена.

Згідно з офіційною статистикою, в США з середини березня 26,5 млн осіб подали заяву на допомогу з безробіття. До цієї цифри слід додати ще від 8,9 до 13,9 млн осіб, які не потрапили в статистику, стверджує EPI.

"Дослідження підтверджує те, що показують окремі випадки і про що повідомлялося в ЗМІ: люди стикаються з проблемами на шляху до допомоги, якої вони потребують", — сказав його автор Бен Зипперер.

Однак і ті, хто успішно зареєструвався на біржі праці, змушені за кілька тижнів чекати допомоги по безробіттю. За даними міністерства праці США, допомоги отримують вже 71 відсоток подали заяву. Проте в різних штатах цифри сильно відрізняються. Так, влада Флориди повідомили, що змогли обробити тільки п'яту частину заяв.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що коронавірус в США привів до економічних наслідків, які можна порівняти до часів Великої депресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!