Головна Новини Світ США Facebook проведе в онлайні випускний для американських учнів
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook проведе в онлайні випускний для американських учнів

Онлайн-вечірка на честь випускного пройде у соцмережі Facebook

30 квітня 2020, 02:30 comments1924
Поділіться публікацією:
Facebook проведе в онлайні випускний для американських учнів

Інтернет-гігант Facebook став ініціатором незвичайного випускного для студентів США. Інформація про це з'явилася на сайті компанії.

"Випускний вже зовсім близько, але він буде зовсім не таким, яким ви його собі уявляли. Не буде ні урочистих церемоній, ні вручення дипломів, ні вечірок. Але закінчення навчального закладу це величезне досягнення, і йому слід приділити особливу увагу навіть у нинішній ситуації", відзначили в Facebook.

Так, соціальна мережа стане майданчиком для святкування закінчення навчання в режимі онлайн. Учасникам обіцяють виступи знаменитостей, серед яких буде телеведуча Опра Уїнфрі, зірки шоу-бізнесу та спорту. У соцмережі студенти зможуть подякувати своїм викладачам і поділитися фото і відео на пам'ять.

"Онлайн-випускний", який пройде під хештегом #Graduation2020, буде транслюватися в соцмережах Facebook і Instagram. Захід відбудеться 15 травня і розпочнеться о 14:00 за часом Східного узбережжя США.

Як повідомляв портал "Коментарі", Facebook Inc. представив інструмент відеоконференцзв'язку і розширив функції прямого ефіру. Компанія створила новий сервіс на тлі зростання попиту на відеочати під час пандемії коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!