Головна Новини Світ США У Нью-Йорку виявили три фургони, набиті трупами, - Reuters
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку виявили три фургони, набиті трупами, - Reuters

Поліцейські рапортують про більш ніж сотню викинутих тіл, і невідомо, чи є серед них жертви COVID-19

30 квітня 2020, 09:30 comments4111
Поділіться публікацією:
У Нью-Йорку виявили три фургони, набиті трупами, - Reuters

Вчора в Нью-Йорку виявили жахливу знахідку. Місцеві жителі повідомили про три підозрілих фургони, від яких надходить неприємний запах. Поліцейські, які прибули на виклик, виявили у вантажівках більше сотні мертвих тіл. Про це повідомляє Reuters.

Як з'ясувалося, фургони були припарковані біля похоронного бюро: воно було настільки переповненим, що тіла було ніде зберігати. В результаті, начальство розпорядилося скласти "зайвих" у звичайні машини без спецохолодження. Поліцейські рапортують про більш ніж сотню тіл, які зберігалися таким чином невідомий час.

ABC News цитує слова власника похоронного бюро Ендрю Ті Клеклі, який говорить про те, що в морзі перестала працювати морозильна камера... Зараз триває розслідування. Невідомо, чи є серед викинутих тіл жертви COVID-19. Департамент поліції Нью-Йорка поки відмовляється від коментарів, як і департамент охорони здоров'я.


Нагадаємо, днями в Нью-Йорку військова авіація влаштувала справжнє небесне шоу в знак подяки медикам, які борються з пандемією COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!