Головна Новини Світ США Розвідка США визначила, що COVID-19 - не результат експерименту вчених
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка США визначила, що COVID-19 - не результат експерименту вчених

Спеціальні служби США визначили, що COVID-19 не був виведений штучно або генетично модифікований

30 квітня 2020, 21:20 comments1985
Поділіться публікацією:
Розвідка США визначила, що COVID-19 - не результат експерименту вчених

Спецслужби США прийшли до висновку, що новий коронавірус COVID-19 не був виведений штучно або генетично модифікований. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на заяву Національної розвідки США.

Зокрема, в заяві йдеться про згоду з широким науковим консенсусом навколо того, що COVID-19 не є штучним або генетично модифікованим коронавірусом COVID-19.

"Національна розвідка продовжить ретельно перевіряти інформацію і розвіддані, щоб визначити, чи почалася спалах в результаті контакту з інфікованими тваринами або це сталося в результаті нещасного випадку в лабораторії в Ухані", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ще в березні число тих, що заразилися коронавірусом американців початок перевищувати число хворих в Китаї. Так, 26 березня в самому кінці дня США випередили Китай за кількістю хворих: 82178 проти 81285 на момент публікації. На третьому місці Італія з 80589 зараженими, яка, швидше за все, завтра теж обжене Китай і займе другу сходинку антирейтингу.

Примітно, що при майже однаковому числі заражених у всіх трьох країнах різне число смертей: США — 1177, Китай — 3287, Італія — 8215. Значні відмінності спостерігаються і по числу тих, що одужали у цих країнах: США — 1864, Китай — 74051, Італія — 10361.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!