Головна Новини Світ США У США Boeing 737 під час посадки вбив людину
commentss НОВИНИ Всі новини

У США Boeing 737 під час посадки вбив людину

Boeing 737 американського лоукосту Southwest Airlines під час посадки в місті Остін збив на смерть людину

8 травня 2020, 14:25 comments2218
Поділіться публікацією:
У США Boeing 737 під час посадки вбив людину

В аеропорту міста Остін у США сталася трагедія. Boeing 737 американського лоукосту Southwest Airlines під час посадки збив на смерть людину. Про це повідомили в Twitter місцевої медичної служби.

Зіткнення сталося напередодні увечері. У заяві Southwest Airlines кажуть, що пілот помітив стороннього на злітно-посадковій смузі і доповів про це диспетчеру. Екіпаж спробував уникнути зіткнення, зробивши маневр, проте літак все ж зачепив людину передньою кромкою лівого двигуна, про що свідчить вм'ятина.

picture

Смугу закрили для прийому авіалайнерів і виявили там загиблого чоловіка. Зараз проводиться розслідування та встановлюється причина, чому людина перебувала в настільки небезпечній зоні.

Раніше ми повідомляли, що в Мережі з'явилися курйозні фото того, як гігантський літак українського виробництва "Мрія" ніби поглинає повітряне судно німецької компанії експрес-доставки DHL. Знімки літаків виклав у Facebook Максим Шахалов. Інтернет-користувачі облюбували знімки з незвичайним ракурсом і придумали кілька підписів для цих фото. Так, одним з найбільш популярних варіантів став цей: "Правильний текст — "Мрія" на обід з'їдає вантажний "Боїнг".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!