Головна Новини Світ США Байдена звинуватили в сексуальних домаганнях: "жертву" представляє людина Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Байдена звинуватили в сексуальних домаганнях: "жертву" представляє людина Трампа

Тара Рід заявила, що 27 років тому стала жертвою сексуальних домагань з боку нинішнього кандидата в президенти США від Демократичної партії Джо Байдена

8 травня 2020, 16:05 comments1857
Поділіться публікацією:
Байдена звинуватили в сексуальних домаганнях: "жертву" представляє людина Трампа

Екс-помічниця кандидата в президенти США від Демократичної партії Джо Байдена звинуватила його в домаганнях і закликала політика вийти з президентської гонки. Тара Рід дала скандальне інтерв'ю, заявивши, що хоче, щоб Байден був покараний. Про це повідомляє Associated Press.

Цікаво, що інтереси екс-помічниці Байдена представляє Дуглас Вігдор — один зі спонсорів виборчої кампанії чинного президента США і супротивника Байдена на прийдешніх виборах Дональда Трампа. Вігдор запевняє, що грошей за цю справу не бере, а його фірма заявила про політичну мотивацію представляти "жертву" у справі проти Байдена.

У звинуваченні Тара заявила, що 27 років тому стала жертвою сексуальних домагань. Мовляв, у 1993-му Байден поцілував її без згоди, торкався і наполягав на більшому. За її словами, про витівку політика вона розповіла тільки близьким людям.

Раніше ми повідомляли, що колишній віце-президент США, демократ Джо Байден утримує лідерські позиції. Проголосувати за нього на виборах у листопаді готові близько 50% американців. У той же час, нинішній глава Білого дому, республіканець Дональд Трамп, має підтримку близько 40 відсотків. А ось трохи менше 10% виборців все ще не визначилися з кандидатом і не знають, кому віддадуть свій голос на виборчій дільниці. Їх симпатії поки не належать жодному з опонентів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!