Головна Новини Світ США США закуплять продукцію у сільгоспвиробників на 3 млрд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

США закуплять продукцію у сільгоспвиробників на 3 млрд доларів

Американські фермери повідомляють про величезні збитки через коронавірус

10 травня 2020, 16:15 comments2862
Поділіться публікацією:
США закуплять продукцію у сільгоспвиробників на 3 млрд доларів

Президент США Дональд Трамп заявив, що Сполучені Штати наступного тижня почнуть купувати молочні продукти, м'ясо та продукти харчування на суму 3 млрд доларів у фермерів, оскільки безробіття зростає, і люди змушені стояти в продуктових чергах. Про це пише Reuters.

"Починаючи з початку наступного тижня, за моїм замовленням, США будуть закуповувати у наших фермерів, скотарів і фахівців по вирощуванню сільськогосподарських культур молочні, м'ясні і продовольчіпродуктів на суму 3 мільярди доларів", – написав Трамп у своєму Twitter.

Правда, поки не зрозуміло, чи стосується його заяву до плану допомоги на 19 млрд дол., оголошеного Міністерством сільського господарства США у квітні. Агентство заявило, що в рамках цієї програми воно закупить сільськогосподарську продукцію на суму 3 млрд дол.

Продовольчі банки відчувають нестачу основних продуктів. Пандемія коронавірусу порушила ланцюжок поставок, і фермери кажуть, що їм довелося знищити свою продукцію і приспати свиней, тому що переробні підприємства закрилися.

Раніше "Коментарі" писали, що Сполучені Штати п'ятницю прийняли рішення, згідно з яким будуть посилені візові правила для китайських журналістів. Влада США заявляє, що це рішення було прийняте у відповідь на посилення правил для американських журналістів у Китаї, яке відбувається на тлі напруженості між двома країнами через глобальну пандемію коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!