Головна Новини Світ США "Масковий режим" в Білому Домі: Трамп навідріз відмовився носити засоби захисту від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Масковий режим" в Білому Домі: Трамп навідріз відмовився носити засоби захисту від коронавірусу

Президент США Дональд Трамп пояснив, чому дозволяє собі нехтувати обов'язком носити захисну маску в Білому Домі

12 травня 2020, 07:49 comments1940
Поділіться публікацією:
"Масковий режим" в Білому Домі: Трамп навідріз відмовився носити засоби захисту від коронавірусу

Глава Білого Дому у Вашингтоні Дональд Трамп позначив, що, незважаючи на вимогу носити на його території засоби захисту від коронавірусу COVID-19, сам він відмовляється надягати маску. Про це передає агентство "РБК" з посиланням на західні ЗМІ.

Так, за словами президента, надягати маску він не буде, оскільки не має звички ні з ким спілкуватися на близькій відстані.

Як зазначає американська газета The Wall Street Journal, нове розпорядження в Білому Домі про обов'язкове носіння масок було введено після того, як двох співробітників протестували на коронавірус і отримали позитивний результат. Всі співробітники Білого Дому зобов'язані покривати ніс і рот медичною маскою, за винятком того часу, коли сидять за робочим столом.

"Рівніші за інших" виявилися тільки президент Дональд Трамп і його заступник Майк Пенс — на них це правило не поширюється.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Дональд Трамп запропонував незвичне рішення щодо лікування хворих коронавірусом, а саме гарувати їм медичні препарати в невеликій пропорції з відбілювачем.

"Я побачив дезінфікуючий засіб, який "нокаутує" вірус протягом хвилини. Однієї хвилини. Чи є спосіб зробити щось подібне (для застосування на людях, – прим. ред.) – можливо, ін'єкція або чищення (легких, – прим. ред.)? Було б цікаво перевірити це", — звернувся американський президент до лікарів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!